Savoy by Finsoffat -sänkymallisto

Kaikki Savoy by Finsoffat -malliston sängyt valmistetaan ensiluokkaisena käsityönä asiakkaan toiveiden mukaisesti. Jokainen sänky valmistetaan tilauksesta vastaamaan asiakkaan henkilökohtaisia mieltymyksiä.

Savoy-sänkymalliston materiaaleissa on huomioitu mukavuus, luonnollisuus ja laatu. Lähes kaikissa malliston sängyissä on 5-vyöhykepussijousitus ja taitavasti käsityönä valmistetut vuoteet tukevat koko vartaloa. Tämä kaikki on tehty sitä varten, että voisimme tarjota luonnollisen ja miellyttävän ympäristön nukkumiseen makuuhuoneen tyylikkyydestä tinkimättä.

Savoy-mallisto käsittää neljä tasoa: Classic, Comfort, Elite ja Royal. Laaja mallisto pitää sisällään runkopatjat, jenkkisängyt, moottorisängyt, petauspatjat ja sängynpäädyt. Malliston sänkyjen kokovaihtoehdoissa, verhoilukankaissa, väreissä, patjan kovuuksissa ja jaloissa on runsaasti valinnanvaraa. Verkkokaupan tuotteet ovat tilattavissa valikoiduilla vaihtoehdoilla mutta myymälöissämme Vantaalla, Helsingissä ja Keravalla tuotteet ovat testattavissa ja nähtävillä on myös enemmän vaihtoehtoja.

Savoy on Finsoffille räätälöity sänkymallisto, jonka sängyt ovat ostettavissa ainoastaan Finsoffien myymälöistä ja verkkokaupasta.

Savoy by Finsoffat – Nuku luonnollisemmin

Classic

Lähes kaikissa Classic-malliston sängyissä on 5-vyöhykepussijousitus ja sängyn kovuuden voi valita jopa neljästä eri vaihtoehdosta. Savoy by Finsoffat Classic -sänkymallisto kattaa runkopatjat, jenkkisängyt ja moottorisängyt. Malliston sängyt ovat saatavilla kolmella eri kankaalla, joissa lukuisia värivaihtoehtoja. Saatavilla on kaksi pituutta: 200 cm ja 210 cm. Pintapehmusteena on käytetty vaahtomuovia ja polyestervanua. Classic-malliston sänkyihin voi yhdistää jopa kahdeksan erilaista sängynpäätyä.

Comfort

Kaikissa Comfort-malliston sängyissä on 5-vyöhykepussijousitus ja sängyn kovuuden voi valita jopa neljästä eri vaihtoehdosta. Savoy by Finsoffat Comfort -sänkymallisto kattaa runkopatjat, jenkkisängyt ja moottorisängyt. Malliston sänkyjen verhoilun voi valita jopa viiden vaihtoehdon joukosta, joten myös väreissä on valinnanvaraa. Saatavilla on kaksi pituutta: 200 cm ja 210 cm. Pintapehmusteena on käytetty luonnonkumiseosta ja polyestervanua. Comfort-malliston sänkyihin voi yhdistää jopa kahdeksan erilaista sängynpäätyä.

Elite

Kaikissa Elite-malliston sängyissä on 5-vyöhykkeinen Premium-luokan SoftTouch-pussijousitus ja sängyn kovuuden voi valita jopa neljästä eri vaihtoehdosta. Savoy by Finsoffat Elite -sänkymallisto kattaa runkopatjat, jenkkisängyt ja moottorisängyt. Malliston sängyt ovat saatavilla kolmella eri kankaalla, joissa lukuisia värivaihtoehtoja. Saatavilla on kaksi pituutta: 200 cm ja 210 cm. Pintapehmusteena on käytetty 100 % luonnonkumia ja polyestervanua. Elite-malliston sänkyihin voi yhdistää jopa kahdeksan erilaista sängynpäätyä.

Royal

Kaikissa Royal-malliston sängyissä on 5-vyöhykkeinen Premium-luokan SoftTouch-pussijousitus ja sängyn kovuuden voi valita jopa neljästä eri vaihtoehdosta. Savoy by Finsoffat Royal -sänkymallisto käsittää laadukkaat jenkkisängyt. Malliston sängyt ovat saatavilla kolmella eri kankaalla, joissa lukuisia värivaihtoehtoja. Saatavilla on kaksi pituutta: 200 cm ja 210 cm. Pintapehmusteena on käytetty 100 % luonnonkumia sekä puuvillavanua. Royal-malliston sänkyihin voi yhdistää jopa kahdeksan erilaista sängynpäätyä.

SoftTouch™-jousirakenne

Premium-luokan SoftTouch™ -jousirakenne tarjoaa erityisen yhdistelmän mukautuvuutta, pehmeyttä ja tukea patjoihin. Rakenne mahdollistaa patjan optimaalisen mukautumisen erikokoisten ja -muotoisten vartaloiden alla. Ainutlaatuisella tavalla suunniteltu ja valmistettu SoftTouch™-jousi koostuu kahdesta myötäilevästä vyöhykkeestä, jotka joustavat vartalon alla ja tuovat pehmeyttä sekä niiden välissä olevasta tukivyöhykkeestä, joka antaa tukea vartalolle. Lopputuloksena on sekä vartaloa tukeva että miellyttävän pehmeältä tuntuva kokemus. Yksittäin pakatut pussijouset pystyvät toimimaan optimaalisesti vierekkäisistä jousista huolimatta, joten ne mukautuvat kehon muotojen mukaan parhaalla mahdollisella tavalla. Pussijousiston ansiosta parisängyssä nukkuvat henkilöt eivät häiriinny toisen kääntymisestä, sillä jousisto antaa myöden ainoastaan siitä kohtaa, jossa nukkuja on. 5-vyöhykkeinen Soft Touch™-pussijousitus on kaikissa Savoy by Finsoffat Elite – ja Royal-mallistojen sängyissä.

Soft Touch on Leggett & Platt -yhtiön rekisteröimä tavaramerkki. Yhtiö on erikoistunut tuottamaan korkealaatuisia komponentteja sänkytehtaiden tarpeisiin.

Runkopatjat

Savoy-runkopatjat takaavat rauhalliset yöunet vaativallekin nukkujalle. Kattava mallistomme tarjoaa paljon erilaisia vaihtoehtoja runkopatjojen jousitukseen, patjan kovuuteen ja sängyn väritykseen.

Jenkkisängyt

Savoy-jenkkisängyt takaavat hyvät yöunet vaativallekin nukkujalle. Jenkkisänky koostuu runko-osasta ja patjasta, josta on valittavana useasta vaihtoehdosta sopiva kovuus. Laaja mallistomme tarjoaa paljon erilaisia vaihtoehtoja myös runkopatjojen jousitukseen ja sängyn väritykseen.

Moottorisängyt

Savoy-moottorisängyt on valmistettu käyttäen parhaita tekniikoita sekä materiaaleja, jotta voidaan taata mahdollisimman laadukas ja pitkäkestoinen sänky. Moottorisängyt on varusteltu langattomalla kaukosäätimellä, jonka avulla sängyn säätäminen eri asentoon on mahdollisimman helppoa. Kattava mallistomme tarjoaa paljon erilaisia vaihtoehtoja myös sängyn väritykseen ja yksityiskohtiin.

Sängynpäädyt

Viimeistele sänkysi sopivalla sängynpäädyllä! Savoy by Finsoffat -mallistosta löytyy varmasti jokaiseen sänkykokonaisuuteen sopiva kehys, sillä sängynpäädyissä voit valita tyylin, koon ja verhoilun useasta eri vaihtoehdosta.

Kuljetus ja kierrätys
Jätä kuljetus ja kierrätys meidän huoleksemme.
Rahoitus
Valitse vaihtoehdoistamme sopivin.
Asennus ja kokoaminen
Jätä asennus ammattilaisille.
Mittatilaus
Kerro meille unelmiesi sohvasta.