Uudistamme myymälöitämme ja myymme mallikappaleita edullisesti ja nopealla toimitusajalla!

Riikka, Esko ja Topi

Koiran kestävä sohva, joka on pitkäikäinen ja tyylikäs

Riikka, Esko ja Topi pääsivät tänä syksynä muuttamaan uuteen kotiin Espooseen, jossa eletään tavallista koiraperheen arkea. Tämä kolmikko viihtyy kotona ja viettää siellä paljon aikaa, mutta olohuoneeseen ei ollut vielä löytynyt lemmikkikodin kriteereihin sopivaa sohvaa.

Riikka kuvailee heidän kotinsa sisustustyyliä moderniksi ja pelkistetyksi. Olohuoneen sohvan kriteereinä olivat pitkäikäisyys, laadukas materiaali ja kaunis ulkonäkö. Erityisesti koiraperheessä sohvan materiaalilla ja laadulla on väliä ja etsinnässä olikin nimenomaan lemmikkikotiin soveltuva sohva. Näiden kriteereiden lisäksi heille oli tärkeää tukea suomalaista designia.

”Meille sohvan merkitys on iso. Se on yksi kotimme lempipaikoista: kuin turvapaikka, johon käpertyä marraskuun pimeinä iltoina. Topille sohvasta on tullut kodin ykköspaikka! Siinä on ihana ottaa torkut tai katsella maailman menoa.”

Riikan, Eskon ja tietysti Topin toiveena oli löytää uuteen kotiin isompi sohva. Pohdiskelun jälkeen sopivaksi malliksi osoittautui Havu-malliston avokulmasohva, johon mahtuisi koko perhe löhöilemään ja viettämään aikaa. Sohvan verhoilussa piti ottaa myös huomioon, että kotona asustaa Topi, joten kankaan olisi hyvä kestää koiran elämää ja tassuja. Kangasvaihtoehdoista Velvety-kangas sävyssä 51 Steel valikoitui sohvan verhoiluksi.

”Meidän kangasvalinnaksi valikoitui lopulta Velvety-kangas sen kestävyyden ja helpon puhdistettavuuden vuoksi. Sohvan sävy on todella kaunis ja myös siitä täydellinen, etteivät Topin karvat erotu siitä laisinkaan. Pidimme myös erityisesti sen samettimaisesta pinnasta. Pääsimmekin jo testaamaan kankaan puhdistettavuutta, kun sohvaan jäi pieni jälki Topin tassuista. Pyyhkäisimme kohdan märällä liinalla ja jälki on poissa!”

Jotta sohvan pitkäikäisyys ja helppohoitoisuus olisi taattu, Riikka ja Esko päättivät valita uuteen sohvaan irrotettavat päälliset. Kaikkiin Havu-malliston sohviin on valittavissa irrotettavat päälliset, jotka kiinnitetään sohvan runkoon huomaamattomalla tarrakiinnityksellä. Irrotettavat päälliset on helppo pestä sekä halutessaan sohvan väriä voi myös vaihtaa kausittain.

”Irrotettavat ja pestävät päälliset ovat must-juttu koirataloudessa! Meillä käy usein myös Topin koirakavereita kylässä ja sohvalla on ollut aina tällöin tungosta. Pestävät päälliset tuovat helppoutta, pitkäikäisyyttä ja turvaa vahinkojen varalle.”

Riikan mielestä Finsoffien kanssa asioiminen oli erittäin positiivinen kokemus. Riikka ja Esko kävivät liikkeessä katsomassa sohvia ja saivat myyjältä apua sohvamallin sekä kankaan valintaan. Myymälässä valikoiman laajuus ja muokattavuus konkretisoituu: lukuisten sohvamallien ja kankaiden lisäksi asiakkaat pystyvät vertailla erilaisia pehmustevaihtoehtoja. Asiakaspalvelu oli ystävällistä ja sohvan toimitus oli nopeaa ja vaivatonta. Sohva tuotiin kotiin asti ja se myös laitettiin paikoilleen muutamassa minuutissa!

”Suosittelemme Finsoffia jokaiselle, joka arvostaa suomalaista designia ja haluaa tukea suomalaista työllisyyttä!”

Lue lisää