Sohvat ja sängyt myös erikoismitoin

Verkkokauppa ja tehtaanmyymälät

Luotettava suomalainen perheyritys

Kuljetus

Etusivu/Palvelut/Kuljetus
Kuljetus2021-02-24T10:05:39+02:00

Kuljetamme sohvan kotiisi

Toimitusaika

Osa myymälöissämme esillä olevista tuotteista on varastotavaraa, jotka voit noutaa heti mukaan Keravan Tehtaanmyymälästä. Valmistamme kotimaiset sohvamme omalla Keravan tehtaallamme, missä joustavan oman tuotantomme ansiosta pystymme valmistamaan sohvat lyhyelläkin toimitusajalla.

Kuljetus

Pääkaupunkiseudulla yrityksemme oma ystävällinen henkilökuntamme hoitaa kuljetukset asiakkaille kotiin asti.  Muualle Suomeen kuljetuksemme hoitaa ammattitaitoisesti Postin kotijakelu.

Kuljetuksen yhteydessä puramme huonekalut myös pakkauksestaan sekä kasaamme ne käyttökuntoon. Voit lukea enemmän kasauksesta täältä.

Verkkokauppatuotteiden kotiinkuljetus on ilmainen. Pääkaupunkiseudulla hoidamme myös vanhojen kalusteiden poisviennin 30 € lisäkustannuksella.
Mikäli haluat mielummin itse kuljettaa ostoksesi kotiin, voit lainata meiltä tilavaa pakettiautoa maksutta.

Asiakaspalautteita Finsoffien kuljettajille

Finsoffat-kokemuksia
Sohva juuri sellainen kuin halusinkin. Sohvan kotiinkuljettajat kympin arvoisia, parempia ei varmaan löydy.
Sirpa

Finsoffat-kokemuksia
Asiakaspalvelu, kuljetuspalvelu/kasaus oli erinomaisen hyvää. Voin suositella Finsoffia muillekin!

Mia

Finsoffat-kokemuksia
Palvelu hyvää ja tuote juuri sellainen mitä haettiin. Kotiin kuljetus toimii, miehet ystävällisiä ja ripeästi laittoivat sängyt kasaan. Roskat ja vanhat sängyt lähti sujuvasti mukaan. Suosittelen ehdottomasti.

Sirpa

Finsoffat-kokemuksia
Hyvä kotimainen tuote, hyvä tuote-esittely, sekä monipuoliset kangas – että jalkojen vaihtoehdot plus erinomainen asiakaspalvelu ja kotiinkuljetus palvelu

Ritva ja Pekka

Finsoffat-kokemuksia
Palvelu oli todella ystävällistä, ammattitaitoista ja sohva oli muokattavissa omien toiveiden mukaan. Kotiinkuljetuksen osalta kaikki meni sovitusti ja palvelu oli erinomaista myös tässä vaiheessa. Olen todella tyytyväinen, kaikin puolin.

Jonna

Finsoffat-kokemuksia
Laadukas ja mukava mittojen mukaan tehty sohva. Toimitusaikataulu piti sovitusti ja kotiinkuljetus onnistui mallikkaasti.

Timo

Finsoffat-kokemuksia
Asiantunteva myyjä, toimitusaika arvioitua lyhyempi ja kotiinkuljetuksen kavereilla mahtava asiakaspalvelu! Sohva on aivan ihana, pisteet kotiin!

Laura

Finsoffat-kokemuksia
Erinomainen palvelu, sovittuna aikana suoraan olohuoneeseen käyttövalmiina.

Tarja

Finsoffat-kokemuksia
Erittäin hyvä ja asiantunteva osaava palvelu, nopea toimitusaika, sohvien toimittajat aivan huippukavereita ja kohteliaita, kengät pois sisään tullessa, sohvat asennettiin täyteen käyttökuntoon oikeille paikoilleen, kaikki pakkausmateriaalit vietiin pois, täysi 10. Ja mikä tärkeintä, sohvat olivat juuri se mitä halusimme ja olimme tilanneet. Suosittelemme!

Heikki

Finsoffat-kokemuksia
Sohvat ovat täydelliset. Mukavat istua, kauniin näköiset sekä vaikuttavat elämää kestäviltä. Sohvat tulivat ajallaan ja sovitusti. Kuljettajat kantoivat sisään saakka ja veivät roskat mukanaan. Palvelu oli kaupasta loppuun saakka loistavaa kaikin puolin.

Tiia

Finsoffat-kokemuksia
Ystävällinen, kohtelias palvelu. Asiantunteva esittely sohvista. Kotiin tuotuna, paikalleen asetettuna, kohteliaasti palveltuna tämäkin!

Tuula

Finsoffat-kokemuksia
Toimitus saapui kotiin minuutilleen, ja nuoret kohteliaat herrasmiehet purkivat sohvan paketista alta aikayksikön ja veivät pakkausmuovit yms. mennessään. Olemme asioineet Finsoffat-liikkeissä aiemminkin ja kokemuksemme perusteella voimme lämpimästi suositella yritystä.

Anne

Finsoffat-kokemuksia
Laatu hyvä, myös tuttu entuudestaan. Palvelun kruunasi siistit, kohteliaat herrasmiehet, jotka toimittivat tuotteen, purkivat pakkauksen, sijoittivat tuolin paikalleen ja veivät jätteet mennessään. Tämä kaikki hillitysti ja ammattitaidolla.

Pentti

Finsoffat-kokemuksia
Sohvakalusto vastasi täysin odotuksiamme, kuljetus samoin kuin vanhojen kalusteiden poisvienti toimi moitteettomasti ja palvelu kokonaisuudessaan oli ammattitaitoista ja ystävällistä.

Finsoffat-kokemuksia
Mukavat, tyylikkäät. Toimitettiin sovitun mukaisesti ja asennettiin ripeästi, jopa huopatäpät jalkojen alle, ja pakkausmateriaalit vietiin pois.

Finsoffat-kokemuksia
Asiantunteva myyjä ja erittäin nopea toimitus, harvinaista nykypäivänä. Sohva tyylikäs ja laadukas eikä osan osaa jota asiakkaan olisi tarvinnut itse kasata!

Finsoffat-kokemuksia
Laatu ja työnjälki erinomaista. Napakka ja ennenkaikkea hyvä istua. Palvelu hyvää ja asiantuntevaa. Toimitus ja kuljetus sovitusti. Kuljettajanuorukaisilta homma todella hoitui mallikkaasti.

Finsoffat-kokemuksia
Ostoprosessi kaupassa oli hyvä ja myyjä tarjosi asiantuntevasti vaihtoehtoja, joista sai valittua mieluisen kombinaation uutta sohvaa varten kokoonpanon ja materiaalin osalta. Tilattu sohva oli valmis sovitun aikaikkunan puitteissa ja toimitus oli täsmällisesti ajallaan – uusi sohva oli paikallaan vartissa ja kaikki pakkausmateriaalit poissa.

Finsoffat-kokemuksia
Paivelu sekä ostotapahtuman yhteydessä että kotiinkuljetukseen liittyen oli luontevaa ja ammatillisesti luotettavaa; parasta palvelua, niinkuin mainos lupaa!!

Go to Top