KESÄALE! Kotimaiset sohvat ja sängyt -20 % ja kaupan päälle ilmainen kotiinkuljetus sekä vanhojen huonekalujen poisvienti

Leena Tammilehto

Näin ammattitaitoista, miellyttävää ja alusta loppuun saakka hyvää palvelua en ole juurikaan saanut

Kiitos, sohva tuli kotiin. Oli todella mukavaa tehdä kauppaa kanssanne. Teillä oli hyvä, ammattitaitoinen ja tehokas tiimi messuosastollanne. Koska asun messukeskuksen vieressä, tulee usein piipahdettua erilaisilla messuilla. Tavakseni on tullut myös seurata eri osastojen ja standien henkilökuntaa.

Aika usein näkee osastoilla henkilökuntaa, joka on paikalla, mutta kehon kielestä, puhelimen käytöstä eikä oikein mistään välity läsnäoloa ja innostusta aiheeseen minkä puitteissa he ovat siellä.

Teidän osastollanne oli kaikki toisin. Siellä oli hyvä ja energinen ilmapiiri. Kaikki olivat sadallakymmenellä prosentilla läsnä ja työskentelivät innostuneesti keskittyen kulloisenkiin asiakkaaseensa. Kukaan ei ”nysvännyt” puhelintaan aikansa kuluksi. Minulla oli mahdollisuus seurata heidän työskentelyään pitkä tovi. Olin aloittanut asioinnin Janne Honkasen kanssa, mutta halusin kuitenkin ennen ostopäätöstä käydä katsomassa muidenkin osastoja. Kun palasin kaikki olivat varattuja, joten istuin odottelemaan. Minua ei suinkaan ”nonsaleerattu” siinä istuskellessani, vaan käytiin tervehtimässä ja kysyttiin miten voidaan auttaa. Kerroin, että odotin tietyn ihmisen vapautumista. Sohvan hankinta on eläkeläiselle iso juttu, joten olin hieman hermona aiheen tiimoilta. Janne Honkanen oli kuitenkin saanut minut omalla ammattitaidollaan ja rauhallisuudellaan vakuuttumaan, että uskalsin tehdä ostopäätöksen, jota olin pohtinut pitkään ( vuosia).

Kävi kuitenkin niin, että sohva, jonka olin jo valinnut osoittautui mekanismiltaan minulle liian hankalaksi ja raskaaksi. Alta aikayksikön minulle esiteltiinkin sitten Aina-sohva, jonka mekanismin kanssa pärjään oikein hyvin.

Haluan myös kiittää teitä, jotka valmistitte tämän sohvan. Se on todella viimeisen päälle hienoa suomalaista ammattityötä kaikilta yksityiskohdiltaankin. Kun sohvan avaa sama huolellinen työ näkyy sisäosissakin. Mistään ei repsota mitään ylimääräisiä lankoja tai riekaleita. Voitte olla syystä ylpeitä kättenne työstä.

Sohva toimitettiin myös sovitun ajan puitteissa. Nuoret miehet, jotka sen toivat olivat siisteissä mustissa työasuissa. Todella tyylikästä, mutta ennen kaikkea he olivat myös käytökseltään ammatillisen asiallisia, mutta mukavia. Arvostin kovasti sitä, että he malttoivat hetken jutella tällaisen vanhemman mummon kanssa.

Kiitos myös sinulle Heidi. Oli mukava asioida kanssasi. Pikku tyyny oli ihana yllätys ja lämmitti mieltä eikä näytetilkkuakaan oltu unohdettu. Aika harvoin tulee kirjoitettua kiitoskirjeitä. Nyt oli kuitenkin sen paikka, koska näin ammattitaitoista, miellyttävää ja alusta loppuun saakka hyvää palvelua en ole juurikaan saanut. Voitte olla varma, että tulen aina tilaisuuden tullen kertomaan kokemuksestani asioinnista Finnsoffien kanssa.

-Leena Tammilehto

Lue lisää