Osallistu arvontaan ja voita parhaat paikat Ruotsi-otteluun Helsingin Olympiastadionille 30.-31.8.

Onnistuneen kisakatsomon perusta on tietenkin siihen sopiva istumapaikka, jolta jännittävää ottelua seurataan ja omia suosikkeja kannustetaan. Täytä lomake ja lähetä halutessasi kuva omasta kisakatsomostasi ja olet mukana lippuarvonnassa. Voit osallistua sekä perjantain ja lauantain lippupakettien arvontaan tai vaihtoehtoisesti vain toisen päivän lippupakettiin.

Osallistuneiden kesken arvotaan:
– kaksi lippupakettia max. 4 hengelle (lippupaketti per päivä)
– stadionin parhaat paikat mukavilla Finsoffien sohvilla sekä ruokaa, juomaa ja naposteltavaa koko illan ajaksi
– kaksi 2 hengen huonetta perjantaille ja lauantaille Scandic Park Helsinki -hotelliin

Osallistumisaika 22.5.-31.7.

Arvonta suoritetaan 15.8. ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti sähköpostilla voitosta.

Täytä lomake ja voita parhaat paikat Ruotsi-otteluun!

"*" näyttää pakolliset kentät

Valitse lippupaketin päivä, jonka arvontaan haluat osallistua
Nimi*
Haluan kuulla jatkossa lisää Finsoffien tarjouksista ja kilpailuista
Max. tiedoston koko: 256 MB.

Arvonnan säännöt

1. Järjestäjä
Arvonnan järjestäjä:
Finsoffat Oy
Huhtimontie 4
KERAVA

Arvonnan toteuttaja:
Finsoffat Oy
Huhtimontie 4
KERAVA

2. Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat täysi-ikäiset henkilöt. Järjestäjällä on oikeus ilman erillistä ilmoitusta jättää huomioimatta sellaiset osallistumiset arvontaan, joita ei ole tehty näiden ehtojen mukaisesti. Arvontaan osallistumisen edellytyksenä on 22.5.-31.7.2024 välisenä aikana Finsoffat.fi:ssa olevan arvontasivun lomakkeeseen vastaaminen ja yhteystietojen täyttäminen. Osallistumalla arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja Järjestäjän niiden perusteella tekemiä päätöksiä.

3. Osallistumisaika
Arvontaan voi osallistua 22.5.-31.7.2024, ellei toisin ilmoiteta. Osallistumisajan ulkopuolella tehtyjä osallistumisia ei hyväksytä arvontaan.

4. Osallistuminen
Arvontaan voi osallistua internetissä osoitteessa https://www.finsoffat.fi/kilpailu täyttämällä lomakkeen ja yhteystiedot. Arvontaan voi osallistua vain yhden kerran.

5. Palkinnot
Osallistujien kesken arvotaan kaksi kappaletta (2) lippupakettia sekä kaksi 2hh hotellimajoitusta per päivä Scandic Park Helsinkiin. Palkintoa tai osaa siitä ei voi vaihtaa tai muuttaa rahaksi. Palkinnot luovutetaan voittajille erikseen ilmoitettuna aikana arvonnan suorituksen jälkeen.

6. Arvonta
Arvonta suoritetaan 15.8.2024.
Finsoffat Oy järjestää arvonnan, arpoo voittajan ja ilmoittaa voittajille henkilökohtaisesti sähköpostitse. Jos voittajaa ei tavoiteta arvontaan osallistumisen yhteydessä ilmoitetuilla yhteystiedoilla 1 viikon kuluessa arvonnasta, Finsoffat Oy arpoo uuden voittajan. Kukin osallistuja voi voittaa enintään yhden palkinnon. Jos sama henkilö arvotaan useamman kuin yhden kerran, arvotaan uusi voittaja. Voittaja voi halutessaan kieltäytyä vastaanottamasta palkintoa.

7. Henkilötietojen käsittely
Arvontaan osallistumisen yhteydessä antamiasi henkilötietoja käsitellään arvonnan toteuttamiseksi, yhteyden ottamiseksi voittajiin ja palkintojen toimittamiseksi soveltuvan tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Rekisterinpitäjänä toimii Finsoffat Oy, joka vastaa arvonnan toteuttamisesta.

8. Sääntöjen muutokset ja tulkinta
Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin. Mahdollisista sääntömuutoksista ilmoitetaan arvontaan liittyvillä verkkosivuilla. Järjestäjä voi myös oikaista tai muuttaa sääntöjä mahdollisten paino- ja muiden virheiden korjaamiseksi arvontaan osallistumisajan aikana. Arvontasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Järjestäjä.